ÎNTREBAREA ZILEI: De ce nu reuşim să obţinem câţi bani ne dorim? Învaţă cum să îi gestionezi!

Foto simbol © pixabay.com

Cu siguranţă foarte mulţi oameni se întreabă la un moment dat în viaţă de ce nu reuşeşte să obţină câţi bani îşi doreşte. Tot mai multe persoane se îndreaptă către meserii care le-ar putea aduce cât mai mulţi bani.

În cadrul emisiunii "Star matinal e pe val" a fost explicat motivul pentru care oamenii sunt nemulţumiţi de câştigurile pe care le obţin.

"Nu poţi face bani din ceva ce nu te interesează, ce nu îţi place. De obicei părinţii îi împing pe copii să facă ceva şi nu reuşesc, apoi văd că nu fac bani. Abudenţa trebuie concepută în mai multe sensuri. Ea vine prin diverse căi. Trebuie să spui: de ce îţi închide universul uşa? Dacă tu faci o activitate care nu e pentru tine normal că ţi se închide uşa. Primul lucru este să te duci în inima ta şi nu în mintea ta. În minte vei găsi toate programele societăţii în care trăim. (...) Trebuie să te gândeşti la ce îţi place. Trebuie să pui în perspectivă mai mult, să fii mulţumit chiar dacă nu e suficient. Dacă ai să stai să te uiţi la copiii din familiile înstărite, sunt nefericiţi. Dacă li se dă totul nu mai au scop şi se duc în droguri, abuzuri, anomalii", a spus Cora Mizil în cadrul emisiunii "Star Matinal e pe Val". 

"În momentul în care spui mulţumesc te racordează la recunoştinţă, la gratitudine. (...) Trebuie să păstrăm o normalitate, o balanţă. Lipsa banilor nu este decât o manifestare a unei probleme interioare. Acesta arată că sunt pe un drum greşit", a adăugat ea. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro