ÎNTREBAREA ZILEI-DUMINICĂ: Cum îți albești imediat unghiile, cu doar trei ingrediente pe care le ai în casă!

Unghii sănătoase Foto: Hepta

Dacă îți colorezi unghiile prea des și nu folosești în prealabil un base coat, unghiile tind să se îngălbenească și să aibă un aspect neplăcut, de care scapi cu greu.

Pentru îndepărta culoarea galbenă, ai nevoie de trei ingrediente pe care le ai în casă. În doar câteva minute, unghiile tale vor fi din nou strălucitoare.

Zeama de lămâie este cel mai eficient mod pentru ca unghiile tale să revină la aspectul lor normal. Stoarce câteva picături pe fiecare unghie sau taie o lămâie în două și ține unghiile în lămâie pentru câteva secunde. Imediat, vei observa o schimbare pozitivă.

Dacă nu suporți aciditatea lămâii, poți folosi pastă de dinți. Aplică pastă pe o periuță pe care nu o mai folosești și freacă-ți unghiile timp de câteva minute. Petele de la ojă vor dispărea rapid.

Și bicarbonatulde sodiu este eficient pentru a avea niște unghii sănătoase și strălucitoare. Fă o pastă din bicarbonat de sodiu și puțină zeamă de lămâie și aplic-o pe fiecare unghie. Las-o să acționeze câteva minute, apoi clătește-te cu apă călduță.

După fiecare operațiune, este foarte important să vă hidratați mâinile și unghiile cu o cremă sau cu un ulei de masaj.

V.M

Citește și:

ÎNTREBAREA ZILEI - MIERCURI: Ce se întâmplă în organismul tău după ce te dai cu ojă? Nu o să-ţi mai faci manichiura niciodată, după ce vei citi asta!

ÎNTREBAREA ZILEI - VINERI: Care este cuvântul cheie care face căsniciile fericite?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro