Învăţământ de stat vs. privat! Silviu Prigoană dezvăluie motivele pentru care vrea să schimbe şcoala copiilor

foto: arhiva

Învăţământ de stat vs. învăţământ privat! Lupta a devenit una de actualitate şi pentru unul dintre cele mai controversate şi tumultuoase relaţii din peisajul monden autohton: Adriana Bahmuţeanu - Silviu Prigoană. Afaceristul a dezvăluit motivele pentru care doreşte să-şi mute copii la o şcoală privată împotriva voinţei mamei lor.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu continuă lupta pentru cei doi copii pe care-i au împreună. Foştii soţi nu reuşesc să ajungă la un consens în ceea ce priveşte şcolarizarea celor mici. Afaceristul îşi doreşte ca fii lui să înveţe la şcoli private şi să le ofere aceleaşi condiţii ca celor doi băieţi mai mari, Silvius şi Honorius.

„Vreau ce e mai bun pentru copiii mei, investiţiile pentru ei nu sunt în ultimele tipuri de maşini şi avioane, ci în cele mai bune şcoli. Aşa am făcut şi cu Honorius şi cu Silvius. Chiar dacă mama lor era moartă, m-am ocupat să urmeze cele mai bune şcoli de pe planetă”, a declarat omul de afaceri pentru ziarulring.ro.

Prigoană consideră că o şcoală privată le oferă celor mici un context mai favorabil pentru a-şi pune în valoare personalitate, decât o învăţământul de stat: "Nu contează că e privată sau de stat, contează că un copil îşi dezvoltă altfel personalitatea într-o şcoală cum e cea britanică, pe care o consider printre cele mai bune. De ce nu vrea mama lor asta nu-mi dau seama, probabil pentru că e duşmanul copiilor şi trebuie să facă rating într-un proces aiurea în care se bate singură. Nu se va da o soluţie definitivă, e vorba de o ordonanţă preşedinţială care poate fi atacată. Mai există un proces pe rol, la fond, care se va judeca separat. Ea a atacat toate măsurile... În septembrie, a atacat decizia prin care, în august, am fost cu copiii în vacanţă, deşi era rămasă fără obiect, că deja fusesem plecaţi. Dreptul de a avea o relaţie normală cu copiii naturali nu poate fi îngrădit de nimeni”.

Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu face haz de necaz şi glumeşte pe seama costurilor pe care le presupune învăţământul privat: "Copiii sunt bursieri, nu trebuie să plătească absolut nimic pentru că şcolile private acordă burse familiilor cu probleme. Şi copiii mei fac parte dintr-o astfel de familie. Eu am un handicap locomotor - am un picior de lemn, iar mama lor are un handicap psihic - prin modul cum se comportă şi atunci copiii au primit bursă”.

Citeşte şi:

Reacţia Adrianei Bahmuţeanu după ce Silviu Prigoană a plecat din ţară cu copiii

Silviu Prigoană cântă de dorul Adrianei Bahmuţeanu? "Eu jelesc"

Scandalul continuă! Adriana Bahmuţeanu: "Prigoană este cercetat penal pentru lovirea minorilor!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro