Ioana Dichiseanu a renunțat la carieră pentru fetița ei: "Am zile în care cad"

+2 click pentru
galerie

Ioana Dichiseanu © spynews.ro

De când a devenit mamă, viața Ioanei Dichiseanu s-a schimbat complet. Își dedică fiecare secundă fiicei sale, Anastasia, iar fiica lui Ion Dichiseanu a renunțat chiar și la carieră.

Ioana Dichiseanu dă tot pentru ca fetița ei să crească fericită și alături de părinții săi. Fata lui Ion Dichiseanu a ales să nu mai lucreze pentru a putea să-și aibă grijă de Anastasia fără bonă.

"Eu asta îmi doresc (n.r. să stea acasă), tocmai de aceea nu vrem să avem bonă. E foarte greu. Am zile în care cad, dar nu am voie să cad pentru că nu mă lasă cea mică. Am momente în care îmi este foarte greu, dar a fost alegerea mea. Este o chestiune asumată. Am ajutorul lui Adi și al bunicelor", a declarat Ioana Dichiseanu pentru "Agenția VIP".

Fata marelui actor își iubește la nebuie soțul și este recunoscătoarea că acesta i-a oferit o fetiță care seamănă leit cu el.

"Adi m-a convins, datorită lui o avem pe Anastasia. Din start am simțit că este omul cu care vreau să am copii și să-mi împart batrânețile. (...) Prima dată și prima dată a spus tata cu o zi înainte să împlinească 5 luni", a mai spus vedeta.

Despre Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu e fiica actorului Ion Dichiseanu. Ea şi Adrian Artene sunt împreună de la sfârşitul anului 2014. Fiica lor care a primit numele Anastasia Ioana Artene s-a născut pe 23 septembrie 2016. În trecut, fata actorului Ion Dichiseanu a mai fost căsătorită cu grecul Ilias Makos, alături de care a stat 10 ani. Mariajul lor a durat doar 6 ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro