Ionela şi Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" împlinesc azi un an de relaţie! Cât de mult s-au schimbat de-a lungul timpului cei doi concurenţi

Teodor şi Ionela, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" împlinesc azi un an de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii şi s-au plăcut încă de la prima interacţiune.

Deşi de-a lungul vremii au mai traversat perioade dificile, iar certurile de îndrăgostiţi nu i-au ocolit nici pe ei, iată că dragostea lor a fost mai mare ca orice neînţelegere.

Ionela şi Teodor în marea finală

De la prima apariţie şi până în ziua de azi cei doi s-au schimbat destul de mult. Dacă la început Ionela avea părul ceva mai scurt, acum fosta concurentă este adepta părului lung. Ionela şi Teodor au devenit soţ şi soţie în marea finală a show-ului de televiziune "Mireasă pentru fiul meu", după doar câteva luni de relaţie.

Ionela şi Teodor, imagine surprinsă în urmă cu câteva zile

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1/ Facebook

Citeşte şi

Ionela şi Teo, de la "Mireasă pentru fiul meu", au dat din casă: "Nu e totul lapte şi miere!"

E schimbată total pe micile ecrane! Cum arăta Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu" când era asistentă medicală


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro