Ionuț Dolănescu, despre presupusul frate vitreg: ”Credeam că s-a terminat acest circ”

Ionuț Dolănescu / foto: FACEBOOK

Femeia care susține că a avut o relație cu Ion Dolănescu a fost supusă unui test poligraf. Flori Petrescu susține că a avut relații intime cu interpretul de muzică populară care a murit în anul 2009 și a răspuns la mai multe întrebări.

Aceasta a dezvăluit că relația s-a consumat pe când îl născuse deja pe cel care crede că este gratele lui Ionuț și al lui Dragoș Dolănescu.
Ionuț Dolănescu și fratele său Dragoș sunt revoltați de această poveste care ar putea fi scandalul anului.

”Credeam că s-a terminat acest circ. Gabriel Lungu, cel care mai spune că este fratele meu, chiar seamănă cu tatăl meu cum era în tinerețe. Cred că toate femeile îl iubeau pe tatăl meu, mai ales că era brunet și cu ochii albaștri. Era tânăr și avea succes. Îmi este greu să cred că omul și artistul Ion Dolănescu ar fi avut o relație cu o servitoare și nu vreau să o jignesc pe Flori, pentru că o stimez foarte mult”, a declarat Ionuț într-o emisiune de televiziune.

Nici frații lui Ion Dolănescu nu cred această poveste spusă de către Ionuț Petrescu, cel care vrea să facă un test ADN și să afle dacă este într-adevăr fiul artistului popular.

Ion Dolănescu a fost un cântăreţ român de muzică populară. Acesta s-a născut pe 25 ianuarie 1944 şi s-a stins din viaţă în 2009 pe 19 martie.

V.M

Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro