Irina Loghin, foc şi pară după ce s-a scris că a murit. Artista a luat o decizie categorică

+3 click pentru
galerie

Irina Loghin vrea să acţioneze în instanţă în urma veştii că a murit © Facebook

Vestea că Irina Loghin a murit i-a îngrozit pe toţi fanii săi. Din fericire, nimic nu este adevărat, iar informaţia nu a fost decât una eronată şi de neînţeles.

Deşi în toată cariera sa s-au scris lucruri false despre ea, artista a decis să treacă peste ele şi să nu le bage în seamă, însă de data aceasta lucrurile au depăşit orice imaginaţie. Într-un mesaj postat pe reţelele sociale, Irina Loghin se declară foarte revoltată de cele scrise despre ea şi este hotărâtă să acţioneze în instanţă.

Irina Loghin este supărată din cauza felului în care a fost folosit numele său şi este decisă să facă dreptate. În încheierea mesajului, Irina Loghin a transmis şi câteva versuri pe care le dedică celor care nu-i vor tocmai binele.

"Dragii mei, 
  
Am primit zilele acestea numeroase telefoane de la admiratori care doreau, pur și simplu, să îmi audă vocea, să se convingă că nu am murit, că nu am păţit nimic. Am hotărat, așadar, să iau atitudine împotriva celor care răspandesc asemenea mizerii. Am vorbit cu avocatul meu și voi luă în cel mai scurt timp toate măsurile care se impun. Am trecut de nenumărate ori peste minciunile care s-au scris despre mine, însă de data această consider că s-a incălcat orice limită a bunului simț și a legii.  Vă asigur incă o dată că sunt foarte bine. Nu am murit, nu am fost otrăvită, nu am luat niciun virus ucigaș din SUA. 
Vă mulțumesc pentru grijă voastră, pentru sutele de mesaje și comentarii! 
  
 "Vorbește lumea de bine 
 Mulți de rău și mulți de bine 
 Unii spun că nu mai sunt 
 Alții spun că nu mai cânt,  
 Dar eu vă spun tuturor 
 C-am să când pân-am să mor!"
, a scris Irina Loghin, după ce s-a scris că a încetat din viaţă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro