Irinel Columbeanu a dezvăluit cine este iubita misterioasă cu care a fost surprins

Irinel Columbeanu / foto: captură video

După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a dus o viață extrem de discretă și a preferat să stea departe de scandaluri.

Chiar dacă a încercat să îşi ţină viaţa personală cât mai departe de ochii presei, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe omul de afaceri în timp ce se delecta cu prezenţa unei tinere domniţe într-un restaurant cu specific chinezesc.

”Este o parteneră din noul bussiness. Nici măcar nu am mâncat. Am băut doar o băutură. Dacă ai avea curiozitatea să deschizi Facebook-ul meu, ai vedea și pe o doamnă care face lucururi extraordinare. Sunt multe domnișoare și mulți domni în acest bussiness”, a spus omul de afaceri la ”Agentul VIP”.

”I-am scris două idei lui Traian Băsescu și nu mi-a răspuns. Echipa dumnelui ar trebui să fie mai atenți la aceste postări. Găsesc că e de datoria mea ca să îmi răspundă. Corect este să îi răspunzi și ultimului om care îți scrie. Este avocată doamna, am discutat despre subiectul acesta cu dumneaei”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au divorţat în 2011. La scurt timp, ea s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, pe nume Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro