Irinel Columbeanu, chemat în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Cine-i solicită prezenţa miliardarului

foto: arhiva

Irinel Columbeanu a fost chemat în casa "Mireasă pentru fiul meu". Prezenţa miliardarului pare a fi singura soluţie pentru a face pace în reality-showul matrimonial.

Emanuel s-a dat în spectacol în casa "Mireasă pentru fiul meu", unde le-a jignit ca la uşa cortului pe Nataşa, Ana-Maria şi Mihaela. Revoltat de refuzul fetelor, tânărul le-a jignit urât pe tinere, făcându-le jegoase, ordinare, inculte, analfabete etc.

captura Antena 1

În cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Emanuel a spus că a spus aceste cuvinte în momentul în care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu toate că a încercat să repare răul făcut, tânărul s-a enervat şi a insinuat că fetele sunt materialiste şi că ar avea nevoie de un bărbat precum Irinel Columbeanu, care să le ofere confot material.

"L-aş trimite pe Irinel Columbeanu aici ca să facă cuplu cu ele. Din punctul meu de vedere, ele s-ar potrivi cu un bătrânel de 60 de ani. Pe mine nu o să mă mai vedeţi mult pe aici. Am început să mă plictisesc să stau cu nişte individe d-astea neplăcute în platou"
, a declarat Emanuel la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Ana - Maria a parat jignirile lui Emanuel, încercând să-l bată cu propriile arme: "Poţi să-l trimiţi că eu sunt mai gerontofilă".

Citeşte şi:

Un geniu psihopat la "Mireasă pentru fiul meu"? Emanuel, sosia doctorului Arnim Zola, din "Captain America: First Vengeance"

Incredibil cum arăta Emanuel, unul dintre noii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu". Vei avea un ŞOC

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro