VIDEO / Îşi reface viaţa? Irinel Columbeanu vorbeşte despre căsătorie pentru prima dată după divorţul de Monica Gabor

foto: arhiva

Irinel Columbeanu s-a dedicat fiicei lui, Irinuca, după despărţirea de Monica Gabor. La 4 ani de la divorţ, afaceristul vorbeşte despre posibilitatea de a-ţi reface viaţa alături de o altă femeie.

Irinel Columbeanu este unul dintre bărbaţii recunoscuţi pentru faptul că-i plac femeile tinere şi frumoase, pe care le schimbă extrem de des. Cu toate astea, omul de afaceri nu a vorbit niciodată despre căsătorie, după divorţul de Monica Gabor.

Acum, la 4 ani distanţă de la separare, Columbeanu mărturiseşte că nu exclude posibilitatea de a-şi reface viaţa alături de o altă femeie. Momentan, acesta se dedică fiicei lui, Irinuca, pe care o susţine în satisfacerea tuturor hobby-urilor.

"Asta nu se ştie niciodată (n.r. dacă se mai căsătoreşte vreodată). Irinuca studiază cu plăcere. Acum, hobby-ul ei este actoria şi vrea să înveţe să o practice. Cred că da, Monica cred că ştie de noua ei pasiune",
a declarat Irinel Columbeanu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

În ultimii patru ani, Monica Gabor s-a distanţat tot mai mult de România şi viaţa controversată pe care a trăit-o aici şi a preferat să-şi clădească un drum nou, pe tărâmul Statelor Unite ale Americii, acolo unde toate visele devin posibile. Moartea mamei sale, din urmă cu doi ani, dar şi relaţia şubredă pe care o are cu tatăl ei, au făcut ca vizitele Monicăi spre România să devină tot mai rare, iar Irinuca, fetiţa ei, în vârstă de 8 ani, să devină principalul motiv pentru care să se reîntoarcă pe plaiurile mioritice.

Citeşte şi:

VIDEO / Monica Gabor s-a întors în mare secret în România! PRIMELE IMAGINI cu fosta "scorpie de la Izvorani" alături de Irinel Columbeanu şi Irinuca

Viaţă de lux! Cum le răsfaţă Mr.Pink pe surorile Gabor

Monica Gabor, înlocuită de Mr. Pink cu Ramona! Cum o răsfaţă chinezul pe sora fostei doamne Columbeanu

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro