VIDEO / Israela, adevărul despre starea ei de sănătate! A stat la pat timp de 8 luni de zile şi a trecut prin chinuri groaznice

Israela Vodovoz şi Liviu Arteni sunt unul dintre cele mai atipice cupluri din România. Cei doi au relaţie foarte specială şi au reuşit să fie mereu foarte apropiaţi şi să se ajute unul pe celălalt.

După luni de absenţă din peisajul monden, cei doi au fost invitaţi, astăzi, în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, în cadrul căreia au făcut dezvăluiri exclusive despre relaţia lor, despre problemele de sănătate şi despre  planurile de viitor. Puţini ştiu că Israela a fost ţintuită la pat 8 luni de zile, timp în care Liviu a avut grijă de ea ca de un nou născut.

"Noi întotdeauna suntem îndrăgostiţi. Ideea este punctul de plecare, dacă totul este inimă la inimă, suflet la suflet, totul devine mai uşor de depăşit. Fluturaşi dispar cam aproximativ după trei ani. Eu sunt ca o floare ce trebuie udată, şi el este ca un pom care trebuie udat. Dacă eu nu îl aveam pe Liviu. Trecem peste crize, drame, trecem peste toate, dacă nu avem unde să ne întoarcem în suflet.

Eu de la 1 ianuarie, când am pus piciorul în pământ, mi s-a blocat toată partea dreaptă, de la un accident pe care l-am avut acum mulţi ani. La o oră, eu făceam crize. El nu numai că m-a îngrijit, am comunicat foarte bine. Noi facem totul împreună, de la el am învăţat. Dacă eu nu l-am avut pe el alături timp de 8 luni de zile, cu umorul lui, cu iubirea lui, nu cred că îmi reveneam," a spus Israela, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Liviu, soţul Israelei, BĂTUT MĂR LA PSIHIATRIE! Are DOUĂ COASTE RUPTE şi a AJUNS în ULTIMUL HAL

LOOK NOU, MĂRTURISIRI BOMBĂ. Liviu şi Israela, prima apariţie la TV, după "SCANDALUL PSIHIATRIA"

Israela şi Liviu, picanterii ce vor arunca showbiz-ul în aer: "Cu cât vine mai greu preludiul, cu atât..."

Israela Vodovoz, în faliment şi cu grave probleme de sănătate: "Trecem printr-o perioadă nefastă"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro