Israela, în lacrimi la TV: "Liviu este într-o stare de autodistrugere voită"

Israela şi Liviu © FOTO: Facebook

Israela a lansat un apel disparat în mediul online pentru a-l ajuta pe fostul său soţ, Liviu Arteni. A aflat că umblă beat prin Europa şi vrea neapărat să îl salveze. În această seară, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre starea acestuia. 

În urmă cu câteva zile, Israela şi-a luat inima în dinţi şi a început căutările fostului său soţ. Vrea neapărat să îl ajute să scape de problemele pe care le are. 

Vedeta a auzit că umblă beat prin Europa şi după părerea sa, acesta se distruge singur. Vrea să îl ducă într-un loc unde să îşi recapete sănătatea şi starea de bine. 

"Din ianuarie nu mai ţine legătura cu mine. În momentele de luciditate îi este foarte ruşine de mine, de noi. Faptul că m-a agresat.,.. asta, el îşi cunoaşte foarte bine boala. El este într-o stare de autodistrugere voită. (...) Mi-a spus un angajat de la un parc de distracţii că l-a văzut. Este foarte schimbat. Are barbă mare, aşa mi-a zis. (...) Dacă l-aş vedea pe Liviu pe stradă, l-aş duce unde trebuie." a spus Israela în cadrul emisiunii "Agenţia Vip". 

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ. Israela s-a născut pe 11 noiembrie 1950.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro