Iubește cu patos, dar e pregătită oricând pentru orice! Andreea Marin: "Te poți frige la orice vârstă"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © Facebook

Andreea Marin trăiește din nou o poveste de dragoste ca-n filme. Vedeta nu se mai ferește să vorbească despre noua ei relație, pe care o are de aproximativ șase luni.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Marin a povestit despre fericirea ei de acum, dar știe foarte bine că oricând se poate întâmpla ceva. Experiența a învățat-o pe Andreea Marin să fie precaută, dar și asumată în același timp.

"Fiecare dintre noi poate avea rezervele sale. Sunt deschisă în sensul asumării, nu sunt deschisă în a da detalii din interiorul casei mele, din grădină poate da. E bine să te bucuri de ceea ce trăiești deschis. Asta am crezut mulți ani. Lumea în care trăim m-a învățat că e bine să ai rezerve. Experiența din urmă îmi arată că atunci când ești deschisă... oamenii de lângă nu sunt întotdeauna ce par a fi. Este mai bine să lași lucrurile să curgă în discreție de la sine", a spus Andrea Marin într-o emisiune TV. 

"Am vrut să crește frumos și am avut 6 luni de liniște. Se împlinesc în curând 6 luni. (...) E mai bine ca el să mențină această discreție. Eu îmi trăiesc viața după convingerile proprii, nu după convingerile altora. (...) Adevărul poate fi și al meu. și al tău. Doar că vedem dintr-o altă direcție. Nu am de ce să obosesc. Andreea Marin poate fi alta la anul pentru că evoluează, învață. Eu nu obosesc să învăț. Sunt un om normal, cu necazuri, cu probleme, mai obosesc din când în când. (...) Te poți frige la orie vârstă. Trebuie să rămâi cu ochii deschiși, dar în același timp să te bucuri de ceea ce trăiești frumos ca la 18 ani", a mai spus Andreea Marin. 

Despre Andreea Marin 

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare TV a fost căsătorită din 1995 şi până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a recăsătorit, alesul fiind Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe o rețea de socializare. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat, pe Facebook, că divorțează de Tuncay Ozturk, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr. Acum trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brîncoveanu şi e mai mic decât vedeta cu 10 ani. Bărbatul este angajat al Ministerului Afacerilor de Externe .

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro