Iubita lui Nilă i-a trimis mesaje Danielei Crudu de pe telefonul fotbalistului! Ce a vorbe a aruncat la adresa brunetei: "Trebuia să procedez altfel"

+2 click pentru
galerie

sursa: arhiva

Mulţi îi vad ca împacaţi, dar Daniela Crudu e de altă părere. Daniela Crudu a spus tot despre relaţia ei actuală cu Mihai Costea şi despre iubita fotbalistului.

Daniela Crudu susţine că iubita actuală a lui Nilă are o problemă personală cu bruneta pentru că sportivul, chiar dacă au trecut ani de la despărţire, nu o poate uita pe asistenta de la Antena 1.
"Ea e fustrată rău de tot, cred că nu are somn noaptea de mine, îţi dai seama, nu are linişte. Cine ştie. Doamne, iartă-mă, săraca e pe altă planetă(...) Mi-a dat şi mesaje de sărbatori cu: La mulţi ani. Şi îţi dai seama cât traieşte în fustrarea asta. Ştie ca el, probabil, nu o să mă uite niciodată şi că a fost o greseala ceea ce a facut atunci. Regretă şi acum. Ea îţi dai seama ca îl simte că el regretă toate lucrurile pe care le-a făcut," a declarat Daniela Crudu pentru Antena Stars.
În anul 2015, Daniela Crudu a primit de la fostul ei iubit un mesaj în care îi spunea că el de fapt o iubeşte pe Alina, actuala lui parteneră.
"Sunt Mihai, îmi pare rau, ceea ce ţi-am scris in mesaj de ziua ta. În loc să-ti fi urat doar "La mulţi ani", că aşa e frumos. Ţi-am spus asta pentru că m-am simţit vinovat de felul în care m-am despărţit de tine. Trebuia să procedez altfel, să clarific situaţia o data pentru totdeauna. Adevărul este că o iubesc pe Alina. Faptul că ai spus şi ai arătat la altcineva şi ai vrut să o pui într-o lumină proastă m-a făcut să fiu sincer cu tine şi să îţi trimit mesajul ăsta. Tu ai arătat mesajele, însă eu o iubesc pe Alina şi îmi doresc cât de curând să îţi găseşti şi tu liniştea şi iubirea" a fost mesajul primit de asistenta TV de la fostul ei iubit.
Daniela Crudu a spus ulterior că acest mesaj a fost trimis chiar de Alina, care l-a forţat pe sportiv să îi scrie acest mesaj după ce Nilă a căutat-o.

"Mi-a zis Nilă că ea l-a scris, adică el era papiţoiul ei," a mai adăugat Cruduţa.

Pe Daniela Crudu o puteţi vedea în această seară din nou alături de Dan Capatos, în noua emisiune "Xtra Night Show", de la ora 22:30.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro