Iubitul Andreei Bălan nu s-a abţinut şi a pipăit-o în public! Încă o dovadă de cât de mare este dragostea dintre ei

Momentele delicate prin care a trecut Andreea Bălan după separarea de Keo sunt istorie. Iubeşte din nou şi radiază de fericire, iar acest lucru s-a văzut perfect la un eveniment monden, unde cântăreaţa s-a afişat, pentru prima dată, cu iubitul ei.

Andreea Bălan şi George Burcea au venit împreună la un eveniment monden şi au făcut furori cu apariţia lor, fiind vorba despre prima lor apariţie în public. Extrem de fericită, Andreea a radiat de fericire la braţul lui George.

Vizibil relaxată, Andreea a fost extrem de darnică în declaraţii, mai ales atunci când a venit vorba despre viaţa personală. „Vrem 2-3 copii. Am acasă parte de liniştea de care am nevoie, iar asta mă face să privesc spre viitor.  Nu mă văd niciodată mireasă. Copii ne vor unii pe noi ca familie, nu o nuntă, iar George este total de acord cu mine”, a declarat Andreea Bălan.


Iubirea dintre Andreea şi George este atât de mare încât cei doi nu şi-au dat deumul la mâini nici măcar o secundă, pe toată perioada evenimentului, ba mai mult decât atât, lui George i-au mai „scăpat” măinile, pe trupul Andreei, semn că iubirea dintre ei este atât de mare, încăt cei doi nu au mai ţinut cont de faptul că se aflau în public.


Andreea Bălan şi George Burcea s-au cunoscut la mijlocul anului trecut, când aceasta a filmat videoclipul piesei "Rece". Ulterior, ei au recunoscut că au o relaţie, iar recent, la începutul anului, s-au bucurat de o vacanţă de vis în Thailanda.

Foto: Romeo Manciu

Citeşte şi:

Andreea Bălan a renunţat la secretele din intimitate! A spus sincer ce aşteaptă de la un bărbat

FOTO / Andreea Bălan şi iubitul ei, prima ieşire în public la un eveniment monden! Artista a îmbrăcat o rochie sexy şi a fost ravisantă

VIDEO / Andreea Bălan, femeie puternică ce plânge des! "Dacă am multe concerte într-un weekend..."


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro