Iubitul Denisei, un EROU! Ce face, acum, pentru tatăl femeii pe care a iubit-o la nebunie

+8 click pentru
galerie

Tatăl Denisei Răducu trece, în această perioadă, prin momente mai mult decât dificile când vine vorba de sănătatea lui. Cu o semipareză care se agravează pe zi ce trece, aproape țintuit la pat, bărbatul care a trecut prin momente mai grele decât și-ar fi putut imagina vreodată a găsit un sprijin neașteptat.

Tatăl Denisei Răducu este, în această perioadă, prin momente extrem de dificile, mai ales că boala de care suferea, o semipareză care îi face probleme de mai mult timp, a recidivat și, mai mult decât atât, s-a agravat.
Cu toate acestea, Emilian Răducu a găsit un sprijin la care nu se aștepta. Mai exact, Florin, iubitul Denisei, a decis că trebuie să îl ajute pe bătrânul chinuit de soartă. ”Florin îl ajută acum să se deplaseze, are grijă de el. Îi face chiar și de mâncare, îl ajută să mănânce. face orice pentru el.... I-a și spus că îl vede ca pe tatăl său, pentru el Denisa a fost jumătatea lui cea buna, i se pare și normal să îi ajute pe părinții ei. Încearcă să îl și împace cu mama Denisei, dar nu cred că va reuși asta”, ne-a spus un apropiat de-al familiei artistei.
De altfel, Florin, iubitul artistei, este, pare-se, mai afectat decât oricine de cele petrecute, el fiind, noapte de noapte, nedezlipit de mormântul cântăreței, comandând o sculptură cu un bust impresionant pentru monumentul funerar al artistei.
Denisa a suferit cumplit
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro