Iubitul lui Zăvo vorbește despre credințele Oanei! Alex face lumină în cel mai controversat caz al ultimelor săptămâni

Postările Oanei Zăvoranu cu privire la credințele ei religioase au făcut, ca în ultimele zile, să fiarbă întreaga lume a showbiz-ului. Mulți s-au repezit să o judece și să o acuze de tot felul de grozăvii, în timp ce, Oana, cu eleganță, s-a ferit să comenteze aceste lucruri. Cu toate acestea, Alex, iubitul vedetei, a făcut lumină în această direcție.

După ce Oana Zăvoranu a făcut o postare pe contul ei de socializare în care cerea lui Lucifer să o accepte drept fiica lui, lumea s-a grăbit să judece și să o acuze de satanism.Cu toate acestea, acum, iubitul vedetei a făcut lumină cu privire la credințele Oanei. ”Oana nu are nicio legătură cu satanismul. Nu e satanistă, nu e diabolică, nimic de genul acesta. Ea este luciferiană, iar acest lucru este cu totul și cu totul diferit de satanism”, a explicat Alex. 
În fapt, a mai explicat el, diferența dintre satanism și Luciferianism este uriașă. Mai exact, cel de-al doilea set de credințe nu idolatrizează nicio clipă Satana, ci se închină ”iluminării”. Astfel, conform definițiilor, luciferianismul are ca scop dezvăluirea adevărului, liberei-voințe și liberului arbitru,  iluminarea sinelui și dezvoltarea personală, considerând că moralitatea religioasă nu trebuie să includă conceptele de ”Rai etern” sau ”Iad etern”.
Mai mult, dogma adoptată de Oana susține restectarea mediului înconjurător și dezvoltarea artelor și a științei, iar animalele, așa cum se și poate observa din postările Oanei, sunt extrem de protejate.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro