Iubitul Mihaelei Rădulescu e bombardat cu mesaje din partea ei! "Femeia care-i scrie bărbatului meu se zbate în aşternutul ei umed şi murdar"

Mihaela Rădulescu a postat astăzi un anunţ pe facebook în care s-a declarat total jignită de sora unei actriţe "pe care o respectă".

Vedeta a ţinut un soi de discurs pe facebook în care vorbeşte pe larg despre "răutatea femeilor". Bineînţeles, teoria avea să ducă şi la un exemplu practic. Surprinzător, cea care a scos-o din pepeni pe Mihaela atât de tare încât şi-a rupt din timpul preţios pentru o postare atât de lungă este sora Lilianei Baclea, Mirela Baclea.

"Răutatea femeilor e ca terorismul internaţional - nu va găsi nimeni o soluţie definitivă. (...) Ca multe dintre voi, sunt şi eu o "victimă" a unor astfel de atacuri. (...) Nimic nu înrăieşte mai tare decât propria nefericire, comparată cu binele şi seninătatea altora. (...) Mi-a venit ideea să deschid subiectul, după ce am mai văzut o mostră de năucitoare răutate, ieftină şi josnică - mai toate mesajele pe care le primeşte Felix şi pe care le citim împreună, încep sau se sfârşesc cu "îţi vreau binele" şi se desfăşoară ca un coşmar pe un intestin aglomerat - în loc să folosească toaleta, femeia care-i scrie bărbatului meu, se zbate în aşternutul ei umed şi murdar, dă din mâini şi din picioare, transpiră pestilenţial şi trăieşte un film doar al ei. Mă uit la Felix, el la mine şi ne iubim mai departe. (...) Doar ca să mai adăugaţi pe listele negre o astfel de persoană, îi pomenesc numele - Mirela Baclea. Din păcate, e sora unei actriţe pe care o respect, Liliana. Şi pe Liliana o rog să aibă grijă de sora ei, poate mai are o şansă...", a scris Mihaela pe facebook.

Mihaela şi Felix îşi trăiesc povestea de dragoste de aproape doi ani. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.


Sursă foto: Facebook
A.C.
Citeşte şi:
Ce ţine Felix Baumgartner în braţe când doarme? Nu e vorba de Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, bună de plată! A fost amendată pentru ofense aduse homosexualilor

Aşa talent! Ţine cu putere în mână şi atinge senzual cu buzele: "E mai bună decât frecatul"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro