Iulia Albu şochează din nou! A renunţat la găină pentru un animal speriat şi fără păr! O să rămâi trăznit când o să vezi ce ţine în braţe!

+3 click pentru
galerie

Iulia Albu face ce face şi ajunge în atenţia presei! După ce a şocat toţi românii când a ieşit pe stradă cu o găină din rasa Chateau de la Fraise, acum excentrica Iulia a făcut o nouă achiziţie, şi anume o pisică fără păr, din rasa Sphynx.

În vârstă de 31 de ani, Iulia se comportă câteodată ca o adolescentină care nu îşi găseşte stilul. Cunoscută deja pentru abordările sale excentrice, vedeta a trecut de la stilul cuminţel la stilul ”flapper girl”, care scoate latura ”rebelă” din fosta soţie a designerului Mihai Albu. Lăsăm însă partea vestimentară a Iuliei la o parte şi trecem la dragostea ei pentru necuvântătoare. Acum mai mulţi ani, ea a adus acasă un cameleon, în urmă cu câteva luni a apărut pe străzile Capitalei cu o găină neagră iar acum, colac peste pupăză, şi-a tras o pisică, dar nu orice mâţă, ci una fără păr, rasa Sphynx.

La o prima impresie, Sphynxul pare creat de un profesor trăsnit, cu minte diabolică, impulsionat de nemulţumirile lumii legate de blana pisicilor. Sphynx-ul este într-adevăr lipsit de păr sau, mai bine spus, corpul său este acoperit doar de un puf foarte fin. Iuliei Albu îi şade bine totuşi cu un astfel de specimen. Felina a fost deja, alături de stăpâna ei, şi protagonista unei şedinţe foto şi va mai apărea şi în noul videoclip al trupei Mandinga. O altă vedetă care îndrăgeşte această pisică este şi designerul Răzvan Ciobanu.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro