Iulia de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai arată deloc aşa! Cum s-a transformat tânăra la 2 ani de la competiţie

foto: arhiva

Iulia, concurentă în sezonul 3 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", şi-a schimbat look-ul total. Tânăra a renunţat la nuana brunet, iar noul stil adoptat a făcut-o de nerecunoscut.

Te uiţi la ea şi juri că nu e cea pe care ai admirat-o atât la "Mireasă pentru fiul meu"! Iulia s-a schimbat total, după terminarea show-ului matrimonial. Tânăra a renunţat la nuanţa brunet a părului şi şi-a pus extensii. Părul lung şi blond au făcut-o de nerecunoscut pe tânără.

(foto: facebook)

Iulia a intrat în sezonul trei al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", dar nu şi-a găsit jumătatea.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Citeşte şi:

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro