Iulia Vântur vorbeşte pentru prima dată despre relaţia cu Salman Khan. Află cum s-au cunoscut şi ce îi leagă

+2 click pentru
galerie

Iulia Vântur rupe tăcerea! Plecată în vacanţă în ASIA, ştirista vorbeşte pentru prima dată despre relaţia pe care o are cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan.

După ce în presă au apărut informaţii conform cărora blonda şi starul indian formează un cuplu şi au planuri de căsătorie, Iulia Vântur neagă cu vehemenţă că s-ar iubi cu Salman Khan.

"Sunt în vacanță, m-am bucurat până acum de liniște, pentru că nu am avut semnal la telefon. Am aflat tot ce s-a scris, toate scenariile și m-am minunat. Sunt în vacanță în Asia, peste tot prin Asia, călătoresc. Am fost undeva pe munte și nu mi-a funcționat roamingul. Familia mea știa să mă găsească. Am văzut că s-a scris foarte mult, s-au creat fel și fel de speculații. Da, îl cunosc pe omul asta, suntem prieteni și atâta tot. Nimic mai mult. L-am cunoscut pe Shalman Khan într-o vacanță, eram cu Marius Moga. Nu știu ce zodie e, nu mi-a povestit despre succesul lui. Vreau să spun doar atât, nu am o relație, nu mă căsătoresc, nu mă voi căsători", a spus Iulia Vântur, astăzi, la Pro TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro