Iuliana Luciu a ajuns la Urgențe! Problemele de sănătate i-au pus capac! Imagini EXCLUSIVE

Problemele de sănătate ale Iulianei Luciu par să fie din ce în ce mai grave, vizitele ei la camera de urgență înmulțindu-se în ultima vreme. Iar acum, frumoasa asistentă a Simonei Gherghe a pățit-o din nou.


Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Iuliana a ajuns de urgență la spital. Culmea, a ajuns la urgențe departe de București, în timpul înregistrărilor pentru emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”, emisiune care va fi difuzată astăzi și mâine, începând cu ora 20.30, la Antena 1.


Baia Mare este locul de desfășurare al următoarei nunți pe care nea Mărin și vedetele invitate – Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru – o organizează la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”. Cristina și Matei, cei doi tineri pentru care toți își vor uni forțele în organizarea nunții de vis, sunt legați nu numai de o iubire frumoasă și trainică, ci și de un destin neprietenos: amândoi sunt orfani și au fost abandonați la naștere, în spital. Au crescut în case de copii și nu s-au putut bucura de o copilărie normală. Au trecut prin momente grele, au avut perioade în care nu aveau ce mânca. Dar se iubesc mult, iar asta îi face puternici. Au doi copii împreună și mărturisesc că simt că vor îmbătrâni împreună. Cristina si Matei sunt căsătoriți civil, dar lipsurile materiale i-au împiedicat să facă nuntă.

Citește și:

Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru încap pe mâna lui nea Mărin la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”

Iuliana Luciu, fără strop de machiaj: "Dacă primesc like-uri înseamnă că nu e chiar aşa tragic!"

Imaginea care i-a făcut pe fanii Iulianei Luciu să exclame: "Eşti îndrăgostită!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro