Iuliana Luciu a răbufnit! „Este o țață deghizată în artistă excentrică, cu gaina în şold”

Dacă atunci când a fost vorba de a-i lua apărarea surorii ei, Iuliana Luciu a preluat iniţiativa şi aproape că a „muşcat” din toţi cei care o comentau pe Nicoleta, atunci când este vorba de propria persoană, asistenta TV este şi mai înverşunată.

De-a lungul timpului, de când se află în lumina reflectoarelor, Iuliana Luciu a fost intens discutată, dar şi comentată, mai ales din punct de vedere vestimentare, iar criticile nu au fost întotdeauna pro, dar acest lucru nu părea să o deranjeze, până acum.


Comentariile negative ale Iuliei Albu despre ţinutele ei au scos-o efectiv din sărite, iar  aceasta a postat pe un site de socializare o replică, destul de acidă la adresa criticului de modă. „Dacă Iulia Albu făcea doar cronica de modă, fără comentarii jignitoare la adresa mea, poate că aş fi luat-o în serios. Dar cum să iau drept valoroase aprecierile unei țațe deghizată în artistă excentrică, cu găina în şold?! Cariera mea include, printre altele, doi ani în care am filmat zi de zi alături de actori ca maestrul Gheorghe Dinică. Cine este Iulia Albu să aprecieze cariera mea sau a altcuiva?! Este urât şi nu-i face deloc cinste felul în care îşi extrapolează preţioasele cunoştinţe vestimentare, jignind gratuit şi fără niciun drept oamenii...”, a scris asistenta TV. 

Citeşte şi:

VIDEO / Iuliana Luciu îşi apără sora ca o leoaică, după ce Nicoleta a apărut cu sânii goi la TV: "Toată lumea comentează, dar..."

Secretele Iulianei Luciu, pentru un an reușit. La ce nu renunță niciodată de Revelion

VIDEO / Iuliana Luciu înainte de Revelion: "Am făcut numai pagubă"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro