Iuliana Luciu, reacţie furtunoasă la adresa apropiaţilor: „Răutatea şi minciuna nu înving niciodată! Fereşte-mă, Doamne, de prieteni!”

Iuliana Luciu, frumoasa asistentă de la „Acces Direct”, trece prin momente delicate. După ce a fost cuplată cu un milionar din Braşov, informaţie furnizată de un „apropiat”, aceasta a avut o reacţie mai mult decât furtunoasă

„Răutatea şi minciuna nu înving niciodată. Mai câștigă uneori câte o bătălie, dar războiul sfârşeşte mereu în fața lui Dumnezeu. Fereşte-mă, Doamne, de prieteni! Că de dușmani mă apăr singură!”, a scris ea pe contul personal de socializare în urmă cu puţin timp, semn că este foarte dezamăgită de persoanele pe care le are în jur şi care au împrăştiat informaţii eronate.

Întrebată de unul dintre prietenii din mediul virtual dacă se referă la bârfele apărute, conform cărora conduce un bolid de lux cu numere de Braşov, care i-ar fi fost cumpărat de iubitul milionar, Iuliana a răspuns: "Maşina pe care o conduc nu îmi aparţine, este o maşină veche de 6 ani şi valorează maxim 12.000 de euro".

Iuliana Luciu a răbufnit şi în cursul zilei de miercuri, când a dezvăluit că toate relaţiile ei (trei la număr) s-au bazat pe sentimente reale şi nu pe bani, aşa cum au spus gurile rele. Mai mult de atât, ea a afirmat că primul iubit îi datorează 20.000 de euro, bani pe care nu crede că-i va mai vedea.

Citeşte şi:

Iuliana Luciu, PICANTERII din viaţa personală! Se mărită sau nu?

VIDEO / Iuliana Luciu, mesaj emoţionant de pe patul de spital! Care mai este starea asistentei "Acces direct"

VIDEO / Ce a visat Iuliana Luciu după ce Răzvan Ciobanu a atacat-o pe Nicoleta Luciu? "O înjura şi eu..."

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro