Iuliana Marciuc, o viață împărțită între trei iubiri! Vezi ce bărbați în afara lui Enache au făcut-o să simtă fiorii iubirii

Scenariu unei telenovele de succes ar putea fi relaţia dintre Adrian Enache şi Iuliana Marciuc. Din 1995, de când s-au întâlnit, vedeta TV şi-a construit tot Universul în jurul solistului pentru care a făcut multe sacrificii. Cu toate acestea, lucrurile nu par perfecte între artist și prezentatoarea tv, recent apărând informația cum că s-ar fi certat în Statele Unite.

Timp de 14 ani a fost femeia din umbră şi a suportat cu capul sus statutul de amantă. Cu toate acestea, parcă ştia că într-o bună zi marea ei dragoste, Adrian Enache, va avea curajul să strige public „Iuliana, te iubesc" şi să plece pentru ea de lângă soţia lui – Corina -  şi fiica sa – Diana. E adevărat, solistul a luat această decizie abia în octombrie 2009, când a divorţat cu acte şi a început o viaţă nouă cu cealaltă familie, Iuliana şi fiul lor, David.


Până la acest punct fericit au fost însă multe piedici, lacrimi şi sacrificii din partea prezentatoarei TV. Mai exact, în 2002, Iuliana a divorţat de Remus Posea, sătulă probabil să fie cu inima şi cu gândul în altă parte, ea iubindu-l pe Adrian Enache și dorindu-și să fie doar cu el chiar dacă acesta era căsătorit.


În 2005, a reuşit să rămână însărcinată, după tratamente chinuitoare pentru fertilitate. Când a venit pe lume David Mihnea, Adrian Enache l-a recunoscut, i-a dat numele său, însă a continuat să trăiască lângă soţia lui din acea vreme, Corina şi fiica pe care o aveau împreună, fapt care, cu siguranță, a făcut-o să sufere pe prezentatoarea TV, mai ales că era adeseori întrebată de paternitatea copilului.
În 2009 însă, pe când fiica lui și a Corinei avea deja 15 ani și putea înțelege situația amoroasă a tatălui său, Adrian Enache a luat decizia de a divorța de soția lui pentru ca, în sfârșit să se dedice Iulianei. Surpriză, însă! Iuliana nici nu mai voia să audă de artist, ea fiind prinsă într-o relație despre care, la vremea aceea, ziarele scriau că s-ar putea concretiza cu o căsătorie. Fericitul era un om de afaceri grec,  Mihalis, cu care, în scurt timp fusese deja în câteva vacanțe.


Idila cu grecul, cea care, poate, a fost motivul divorțului lui Enache, nu a durat prea mult, iar Iuliana a ajuns înapoi în braţele lui Adrian Enache. În plus, cei doi s-au logodit în 2010 în Bulgaria, la Balcic, iar pentru o vreme totul a părut foarte roz, în ciuda zvonurilor cum că artistul ar petrece mai mult timp cu fosta soție decât cu Iuliana și că, încă, ar înnopta mai des în fosta sa casă.

Citește și:

În timp ce Adrian Enache înfloreşte, Iuliana Marciuc se ofileşte! Vopsit şi ferchezuit, artistul o "arde" tinereşte pe la mondenităţi!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro