Jean de la Craiova a devenit BUNIC! Imagini EXCLUSIVE cu nepoțelul manelistului

+5 click pentru
galerie

Cel mai bine păzit secret din viața lui Jean de la Craiova a fost deconspirat. Mai exact, celebrul manelist a devenit bunic, în urmă cu ceva vreme, fiul său fiind cel care i-a făcut marea bucurie.

În umră cu vreo opt ani, o informație bombă cutremura lumea manelelor. Mai exact, presa descoperea că Jean de la Craiova are un fiu, pe Alex, băiat de care, de-a lungul timpului a avut grijă, chiar dacă a făcut-o discret, cât de bine a putut. Iar acum doi  Alex, devenit bărbat în toată regula, a decis să se căsătorească cu aleasa inimii lui, fiica unui alt lăutar cunoscut, Ninel de la Brăila. 
Și, așa cum se petrece de cele mai multe ori, după căsătorie a apărut și un copil, un băiețel tare drăgălaș care, chiar dacă, spun sursele noastre, nu își vede prea des bunicul din partea tatălui, a avut ocazia să se privească cu acesta, de câteva ori, ochi în ochi.
”A fost mare bucurie în familia lui Jean de la Craiova. Fiul lui, când i s-a născut copilul, l-a sunat pe Jean primul, pentru a împărtăși bucuria cu el”, ne-a spus un amic apropiat al manelistului care, ne-a mai dezvăluit sursa citată, a chefuit cum se cuvine la aflarea veștii că este bunic.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro