Despărţire bombă în showbiz! Şi-au spus adio cu doar trei săptămâni înainte de nuntă

+5 click pentru
galerie

John Cena şi Nikki Bella s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă © Hepta

Despărţire şocantă în showbiz. John Cena şi luptătoarea de wrestling Nikki Bella au decis să-şi spună adio, deşi mai aveau trei săptămâni până la nuntă. 

John Cena şi Nikki Bella au decis să încheie relaţia, după şase ani de iubire şi au anunţat despărţirea, cu trei săptămâni înainte de nuntă. John Cena şi luptătoarea de wrestling Nikki Bella urmau să se căsătorească, dar tot evenimentul a fost amânat.

"Deși această decizie a fost una dificilă, vom continua să avem o mare dragoste și respect unul față de celălalt. Vă rugăm să ne respectați intimitatea", au declarat cei doi pentru Us Weekly.

John Cena şi fosta lui iubită, Nikki Bella, se cunoscuseră în 2012, iar în urmă cu un an sportivul îşi ceruse iubita în căsătorie. Nu se ştiu motivele pentru care cei doi s-au despărţit, dar gurile rele vorbesc despre o posibilă infidelitate din partea iubitei sale. John Cena a postat un mesaj ciudat în urmă cu câteva zile, prin care dădea de înţeles că cena se întâmplă în relaţia sa cu femeia alături de care voia să-şi petreacă restul zilelor.

„Suntem împreună. Uit restul”, a scris John Cena în urmă cu câteva zile, până să anunţe despărţirea de iubită.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro