Johnny Depp: cameleonul Hollywood-ului a împlinit 50 de ani!

+4 click pentru
galerie

Johnny Depp este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. Cunoscut pentru rolurile sale destul de ciudate, actorul a reuşit repede să devină o figură reprezentativă a Hollywood-ului.

Actorul a împlinit 50 de ani, iar ultimele două decenii şi le-a petrecut metamorfozându-se în unele dintre cele mai neobişnuite şi interesante personaje de pe marile ecrane.
"Sunt timid, paranoic, oricum vrei să mă numeşti. Urăsc faima. Am făcut orice a fost posibil să o evit" (Johnny Depp)
Rolurile sale au fost întotdeauna diferite, fiind unul dintre cei mai versatili şi cameleonici actori. Fiecare film al său promite un personaj excentric şi ciudat, dar într-un mod placut. Orice apariţie a lui Depp pe marile ecrane este unică.

"Cred că responsabilitatea unui actor este de a se transforma continuu. Nu doar pentru el şi oamenii cu care lucrează, ci pentru public. Dacă in fiecare zi faci acelaşi lucru şi oferi aceleaşi lucruri, lumea se va plictisi.Şi eu m-aş plictisi". (Johnny Depp)
Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap", "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", "Rango", filmele din franciza "Piraţii din Caraibe" şi "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland".

"Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe a doua. Dacă ai fi iubit-o cu adevărat pe prima, nu te-ai fi îndrăgostit de altcineva". (Johnny Depp)

Sursa fotografii Facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro