Joshua Castellano, mieluşel pe lângă fosta familie! Imagini exclusive cu Regele Cluburilor, în vizită la foştii socri

+6 click pentru
galerie

Numele Castellano are o rezonanţă importantă pe meleagurile româneşti şi deşi toată familia are sânge italian sută la sută, se simt şi puţin "români".

Şi tot cu o româncă a fost însurat şi Joshua Castellano, care i-a dăruit un fiu de care italianul este foarte mândru! Deşi s-a despărţit de soţia sa, Joshua, a rămas în relaţii excelente, nu vă vine să credeţi, cu foştii lui socrii!

Acesta îi vizitează destul de des şi probabil la nevoie le da o mână de ajutor, mai ales că el însuşi este un om puternic şi plin de relaţii! Aşadar, deşi pare un tip dur, un adevărat businessman, ocupat şi cu multe pe cap, Joshua Castellano, nu şi-a uitat foştii socri şi bunici ai copilului său, constănţeni de fapt!

CITESTE SI: VIDEO PAPARAZZI / Când iese cu Rolls-ul la plimbare, Joshua Castellano nu are nicio remuşcare! Unde şi-a găsit italianul să se „joace” cu decapotabila

CITESTE SI: VIDEO PAPARAZZI / Vara a venit, Joshua Castellano s-a pus pe investit! Italianul vrea să dea lovitura într-un parc din Capitală şi a pus "biciul" pe angajaţi

La rândul lor, aceştia îl iubesc ca pe copilul lor, iar uşa acestora este mereu deschisă pentru fostul ginere. Dacă mulţi preferă să îngroape trecutul şi să uite anumite etape din viaţa lor, italianul Joshua are altă filozofie de viaţă, dând o lecţie multor români care preferă să-şi "spele rufele" în public şi să dea uitării oameni atât de dragi odată!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro