Justin Bieber, copleşit de relaţia cu Selena Gomez: "Nu vă îndrăgostiţi"

Justin Bieber a făcut dezvăluiri despre relaţia sa din trecut cu Selena Gomez într-un interviu în care a dat toate cărţile pe faţă.

Justin, în vârstă de 21 de ani, a avut până acum o experienţă vastă de viaţă. După ce şi-a început cariera de la 16 ani, la 18, fiind în relaţia sa cu celebra Selena Gomez, cei doi s-au mutat împreună ca nişte adulţi adevăraţi.


"Eram atât de îndrăgostiţi... Nimic altceva nu mai conta. Dar atunci când îţi sustragi energia din asta, rişti să fii dezamăgit. Mereu vei fi. (...) Nu vă îndrăgostiţi. Glumesc. Am învăţat foarte multe. M-am mutat cu iubita mea la 18 ani şi am început o viaţă pe cont propriu. Era un fel de mariaj. Să trăiesc cu o fată era cam prea mult la vârsta aia"
, a declarat Justin pentru Complex Magazine.

Şi Selena a vorbit recent despre relaţia lor. Aceasta a declarat într-un interviu că "îl va susţine şi iubi mereu".

Justin Bieber este un cântăreţ canadian de muzică pop şi R&B. Acesta şi-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter BRaun, care i-a devenit mai târziu manager. În mai puţin de o lună de la lansarea albumului său "My World", albumul a fost certificat cu platină în Canada şi la mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în Statele Unite ale Americii.

Sursă foto:Instagram

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Viaţă de star. Are milioane de euro în cont, dar uite ce înseamnă distracţia pentru Justin Bieber

Toby Sheldon, bărbatul care a cheluit 100.000 de dolari ca să semene cu Justin Bieber, a fost găsit mort

Fosta iubită a lui Justin Bieber, selfie incendiar! Selena Gomez a renunţat la haine pe internet


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro