Keo e sătul până-n gât de Misty! Ce a mai făcut blonda de l-a scos din minți

Relaţia dintre Keo şi Misty pare să fie doar lapte şi miere în ultimele câteva luni. Dar, doar pare...pentru că, spun surse apropiate cuplului, între cei doi au loc divergenţe destul de des. Iar motivul este de-a dreptul halucinant.

Scandalul dintre cei doi a început din momentul în care cântăreaţa s-a mutat în casa lui Keo şi a încercat să-şi pună în practică ideile de designe interior. Recent, conform surselor apropiate redacţiei Spynes.ro, artistul se confesează din ce în ce mai des prietenilor cu privire la pretenţiile exorbitante pe care le are iubita lui. Mai exact, Misty vrea cu orice preţ şă redecoreze casa în care trăieşte alături de cântăreţ. Bucătăria cea nouă pe care blondina şi-o doreşte cu mare ardoare i-a scos peri albi artistului.  Acesta nu conteneşte să se  plăngă amicilor de planurile iubitei. Cu siguranţă, portofelul lui Keo are mult de suferit, atunci când Misty are o idee “stralucită”. 
Mai mult decât atât, toate facturile şi, mai ales, noul mobilier trebuie să fie suportat în totalitate de artist.Toate acestea  având în vedere că la capitolul venituri Misty are un deficit clar.  Concret, tânara nu aduce bani în casă, motiv pentru care momentele tensionate sunt din ce în ce mai frecvente în căminul celor doi.
De la amantă, la logodnică 
Relația dintre Keo și Misty este una extrem de veche, cei doi trecând prin mai multe stadii ale amorului: întâi blondina i-a fost amantă, cei doi fiind în mijlocul unul scandal uriaș acum doi ani. Apoi, amantlâcul lor s-a transformat într-o relație, la început neasumată, iar apoi vizibilă, iar acum, spun apropiații lor, s-au și logodit, dar fără să anunțe o viitoare nuntă, ei răzgândindu-se, în nenumărate rânduri când venea vorba de căsătorie.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro