Keo, nerăbdător să îşi ţină copilul în braţe: "Am emoţii, abia aştept"

+3 click pentru
galerie

Misty şi Keo © Sorin Cioponea

2017 este anul care le-a schimbat în totalitate viaţa cântăreţului Keo şi iubitei sale, Misty. După o relaţie de câţiva ani, plină de încercări, cei doi au primit vestea cea mare - vor deveni părinţi -, iar momentul în care îşi vor ţine copilul în braţe  este aşteptat cu mare nerăbdare.

"Este un dar minunat. M-am bucurat imens, e primul copil şi a fost o chestie extraordinară. Sunt nişte sentimente extraordinar de importante pe care nu le poţi explica până când nu le trăieşti. Am emoţii, este primul copil. (...) Atât Alexa, cât şi bunicii sunt în febră, nici nu mai ştim unde să punem lucrurile. De Crăciun, au venit şi părinţii mei din Elveţia, am stat lângă brad şi am mâncat foarte bine, ca de obicei. (...)

A fost un an foarte bun, a fost un an productiv, prosper, dar nu se poate să fie mai bun decât anul viitor când pentru mine începe o nouă poveste. Având în vedere să studioul este acasă, toţi pereţii sunt antifonaţi", a povestit Keo, astăzi, într-o emisiune TV. 

Întrebat cum se vede în postura de tată, Keo a mărturisit că îşi doreşte să fie implicat şi abia aşteaptă să îşi ţină copilul în braţe. "Nu vreau să fac declaraţii publice, că nu se ştie, nu vreau să se folosească nimic împotriva mea. Pentru mine este o noutate, sunt fericit, sunt deschis, dar cred că voi fi implicat. Abia aştept, dar nu ştiu cum o să reacţionez, dar lucrurile astea vin firesc cred. Ne înţelegem foarte bine şi nu vor fi probleme cred. Abia aşteptăm să vină bebeluşul. Voi fi cât se poate de înţelegător. O să vă spun peste câteva luni, dar deocamdată suntem într-o zonă pe un norişor, este o ambianţă aparte", a adăugat Keo.

Misty este însărcinată în opt luni şi, la începutul anului 2018, cântăreaţa urmează să-i ofere primul copil lui Keo, cu care este împreună din 2013, încă din perioada în care acesta forma un cuplu cu Andreea Bălan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.A.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro