Keo şi Misty, primul conflict după ce au devenit părinţi. Fetiţa este motivul contrazicerilor dintre ei

+4 click pentru
galerie

Keo şi Misty, primul conflict de când au devenit părinţi. Artiştii se contrazic cu cine seamănă fetiţa mai mult © Sorin Cioponea

Keo şi Misty sunt în al nouălea cer de când au devenit părinţi. Iubita cântăreţului a născut la finalul anului trecut, deşi era programată să nască la începutul acestui an, însă acest lucru nu a făcut decât să-i facă şi mai fericiţi pe cei doi artişti.

Misty a născut pe 27 decembrie o fetiţă sănătoasă, care a primit nota 10. Chiar dacă Misty şi Keo trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, iată că au apărut şi primele neînţelegeri în viaţa cuplului. Totul a plecat de la o contrazicere cu privire la fetiţă.

Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre mici contraziceri cu privire la înfăţişarea celei mici. Misty crede că seamănă mai mult cu ea, în timp ce Keo crede că fetiţa îi seamănă lui mai mult, astfel că cei doi părinţi nu reuşesc să ajungă la un numitor comun.

"Este un subiect delicat cu cine seamănă fetiţa, pentru că noi ne contrazicem, dar seamănă cu amândoi. La început am crezut că seamănă cu mine, dar acum mi se pare că seamănă cu Alexa. Este frumoasă foc", a spus Keo într-o emisiune tv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro