Kim Kardashian a lăsat-o pe mama-surogat să facă ce vrea pe parcursul sarcinii. "Nici eu n-am avut prea multă grijă"

+3 click pentru
galerie

Kim Kardashian © Instagram

Kim Kardashian a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei, Kanye West, dar și despre modul în care au decis să apeleze la o mamă-surogat pentru al treilea copil.

Starleta în vârstă de 37 de ani a avut două sarcini dificile, astfel că nu era capabilă să mai suporte încă una și a decis să apeleze la o mama-surogat. Cu toate acestea, în mod surprinzător,  Kim Kardashian nu i-a pus interdicții mamei-surogat pe parcursul sarcinii și a lăsat-o să mânânce ce vrea. 

"M-am dus la ea și i-am spus direct. Uite, nici eu n-am avut prea multă grijă pe parcursul sarcinilor și am făcut ce am vrut. Dacă vrei să mănânci gogoși sau înghețată faci ce vrei. Nu o să-ți interzic nimic", a spus Kim Kardashian potrivit Mirror.co.uk. 

"Eu și soțul meu ne iubim foarte mult și am considerat că al treilea copil ne va completa familia. Mama-surogat a fost cea mai bună opțiune", a mai spus Kim Kardashian.

Kim Kardashian și Kanye West au cunoscut-o pe fetița lor, Chicago, pe 15 ianuarie. Cei doi mai au o fetiță, pe North și un băiețel Saint. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro