Kim Kardashian, dezgustată de propria sarcină. "Cea mai urâtă experienţă de viaţă"

+2 click pentru
galerie

Kim Kardashian aşteaptă cel de-al doilea copil cu soţul său, Kanye West. Aceasta a făcut public ceea ce simte legat de sarcina sa.

Conform people.com, familia West aşteaptă un al doilea copil în decembrie anul acesta. Kim este complet dezgustată de ce înseamnă cu adevărat să ţii un copil în pântece. Deşi nu este la prima sarcină, aceasta nu s-a mai plâns niciodată din aceleaşi motive ca de data asta.

"Nu mă bucur deloc de momentele astea şi nu înţeleg de ce celelalte femei o fac. Mama a avut puterea, dar eu nu reuşesc. Mă simt mereu ca şi cum nu mi-aş purta propria piele. E greu de explicat. Nu mă simt nici măcar sexy. Mă simt nesigură pe mine şi de cele mai multe ori mă simt scârbos", a declarat Kim Kardashian.

Kim Kardashian este protagonista a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

În viaţa personală, are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Cei doi s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa, iar în prezent aşteaptă al doilea copil, un băiat.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

FOTO / Creşte, creşte şi nu se mai opreşte! Burta lui Kim Kardashian este imensă

Transformarea uluitoare a unei femei care vrea să semene cu Kim Kardashian! E incredibil cum arată după ce a slăbit 55 de kilograme

FOTO / Are burta până la gură, dar s-a îmbrăcat într-o rochie transparentă! Kim Kardashian, cu sânii la vedere

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro