Kim Kardashian, disperată să-şi recapete formele apetisante! Uite de ce e în stare vedeta!

+2 click pentru
galerie

Disperată să revină cât mai repede la trupul tonifiat pe care-l avea înainte de sarcină, Kim Kardashian se va supune unei serii de antrenamente draconice! Bruneta poate face lejer concurenţă culturiştilor şi băieţilor din armată.

Antrenorul personal al starletei Kim Kardashian, Gunnar Peterson, a dezvăluit metoda inedită pe care bruneta o va folosi pentru a-şi recăpăta formele voluptoase care au innebunit toţi bărbaţii. Este vorba despre acelaşi "tratament" pe care l-au urmat Halle Berry şi Sofia Vergara.
Peterson a declarat pentru MailOnline că antrenamentul constă în împingerea cu ambele mâini a unei greutăţi de 90 de kilograme pe o distanţă de aproape 30 de metri, cu scopul de a atinge o viteză cât mai mare. Deşi Peterson a antrenat-o pe Kim câte trei până la cinci zile pe săptămână şi înainte de sarcină, va fi nevoie de câteva săptămâni pentru a începe să se vadă rezultatele. Peterson a afirmat că antrenamentul este atât de dur şi solicitant încât actriţa Sofia Vergara înjură în spaniolă în timp ce impinge aparatul.

Foto: facebook.com şi youtube.com/prettytough3

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro