Kim Kardashian va cheltui o avere la naştere. Ce sumă colosală va plăti pentru a fi tratată ca o regină în spital

Kim Kardashian nu se uită la bani atunci când vine vorba de viitorul ei copil. Starleta, care urmează să nască în iulie, va cheltui o avere pentru momentul în care va aduce copilul pe lume.

Potrivit The Sun, Kim Kardashian şi iubitul ei, Kanye West, sunt dispuşi să plătească 2.600 de lire sterline pe zi pentru a sta într-un apartament de lux de la celebrul spital Cedars-Sinai, din Los Angeles. În apartament, cei doi vor avea o cadă de mărimi impresionante, două paturi, televizor şi o sală mică de aşteptare care va fi decorată cu zeci de trandafiri albi, florile preferate ale vedetei. Kim a "spart" deja 16.500 de lire sterline pentru haine şi lenjerie de lux pe care le va purta în sala de naştere.

Şi asta nu e tot! Vedeta va plăti cu 660 de lire sterline pe zi şi un fotograf, pentru ca acesta să importalizeze primele zile din viaţa bebeluşului ei.

"Nimic nu va fi lăsat la întâmplare. Kim a cheltuit deja mii de dolari pentru a se asigura că totul va decurge aşa cum doreşte ea", a declarat o sursă pentru The Sun.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro