La aproape 60 de ani, Marilena Chelaru a slăbit 7 kilograme în 2 săptămâni: "Creierul meu o luase razna"

La aproape 60 de ani, Marilena Chelaru a slăbit 7 kilograme în 2 săptămâni © arhivă/ captură Antena Stars

Marilena Chelaru era înainte una dintre vedete "pufoase" de la noi, însă recent a reuşit să de jos aproape 10 kilograme în două săptămâni. Actriţa a ascultat de sfaturile medicului şi foarte bine a făcut.

Din cauza unor probleme de sănătate, Marilena Chelaru a ajuns la medic şi, din cauza inimii, a fost nevoită să înceapă un stil de viaţă mai sănătos. Iată cum a reuşit să slăbească 7 kilograme în numai două săptămâni.
"Zice (n.r.: medicul) <<Scoateţi pâinea, pastele făinoase, grăsimile şi rântaşurile şi astea>>. Am dat 7 kilograme jos. Să ştii că poţi trăi foarte bine, mănânc orice", a declarat actriţa la "Răi da' Buni".

Marilena Chelaru a povestit despre problemele care au dus-o de urgenţă la spital. Acela a fost momentul în care viaţa ei s-a schimbat complet.
"Omul dacă e prost, e prost. (...) Dacă m-am dus la doctor, că ştii că omul până nu dă de belea nu se potoleşte. Eu i-am spus <<Domnul doctor, daţi-mi un nutriţionist>>. Eram în stare să fac orice. Eu am făcut şi foarte mult sport înainte. (...) Organismul meu a ţinut minte. El ştie că eu am făcut sport. El săracul tot mă certa, dar eu nu îl auzeam. <<Ce faci băi, indolento? Ce faci, mănânci?>>... Nesimţirea... hai să mănânc o felie de tort, hai să mănânc un kg de îngheţată, mai ales vara. (...) Şi se bucura organismul meu şi creierul meu o luase razna. Din păcate, eu şi gătesc, toată iarna am făcut pâine, plăcinte. Am ajuns la doctor când mi-a fost foarte rău, acum două săptămâni. Am fost cu inimioara pentru că mă trezeam din somn, mă sufocam, îmi era rău. Nu a fost de glumă. (...) Eram foarte supărată atunci", a mai spus Marilena Chelaru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro