La două luni de la moarte ei, s-a aflat adevărul! De ce a murit Bobbi Kristina

foto: arhiva

Au trecut două luni de la moartea fiicei artistei Whitney Houston, însă adevărul s-a aflat abia cum. Autorităţile au stabilit cauza decesului lui Bobbi Kristina Brown.

Moartea fiicei artistei Whitney Houston şi a rapperului Bobby Brown a stârnit o mulţime de controverse şi suspiciuni. Autorităţile au descoperit cauza decesului tinerei de 22 de ani, însă informaţia a fost secretizată, având în vedere că în acest caz ar putea fi făcute acuzaţii de omor.

Potrivit site-ului dedicat celebrităţilor TMZ, o instituţie de specialitate a stabilit deja cauza morţii tinerei de 22 de ani, însă autorităţile implicate în acest caz vor să ţină informaţia secretă pentru a preveni ca potenţialii suspecţi să o folosească în interesul personal şi să evite astfel furnizarea de dovezi care i-ar putea incrimina.

Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina Brown, a fost deja acuzat de omor prin imprudenţă, după ce i-ar fi oferit tinerei un "cocktail toxic" ce a adus-o în stare de inconştienţă şi ar fi băgat-o cu faţa în jos într-o cadă cu apă rece.

Despre Bobbi Kristina

Fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston a fost găsită inconştienă în cada de baie la sfârşitul lunii ianuarie.

Bobbi fusese plasată în comă indusă şi era singurul copil al regretatei cântărețe. S-a născut în 1993, în timpul căsătoriei rapperului Bobby Brown cu Whitney Houston, de care artista a divorțat în 2007. Bobbi Kristina Brown s-a stins din viaţă ieri, la vârsta de 22 de ani.

Sursă foto hepta

Citeşte şi

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro