L-a înşelat "Zâna"? Declaraţii uluitoare făcute de Ştefan Bănică jr. despre Andreea Marin şi medicul turc cu care vedeta ar avea o relaţie

+2 click pentru
galerie

Zvonurile că Andreea Marin (38 ani) ar avea o relaţie cu medicul turc, Tuncay Ozturk (27 ani), au ajuns şi la urechile lui Ştefan Bănică Jr. . Ce spune artistul despre presupusa poveste de amor trăită de "Zână" şi tinerelul fizioterapeut?

"Din momentul în care am divorţat, fosta mea soţie este un om liber să facă ce vrea cu viaţa ei, ca şi mine de altfel. Sigur că drumurile repetate în Turcia din ultimii 2 ani şi poziţia ei neclară faţă de apariţia acestui suibiect în presă cu o nouă relaţie au dus la tot felul de speculaţii, inclusiv că relaţia datează din timpul căsătoriei noastre. Că o fi aşa, că nu o fi aşa, eu am acelaşi răspuns: Din respect pentru mine, pentru fiica mea şi pentru tot cea  fost frumos între noi nu o să comentez, iar relaţia noastră ca părinţi ne priveşte", a declarat Ştefan Bănică jr. pentru Antena 1.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani, atunci când vedeta a devenit pacientul clinicii „Acibadem" din Turcia, unde el profesează ca fizioterapeut şi osteopat. Între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste, iar declaraţiile făcute de vedetă după ce tinerelul turc a fost prezentat în toată presa mondenă ca noul ei iubit nu au făcut însă altceva decât să confirme suspiciunile apărute.

„Nu-mi doresc să vorbesc despre viaţa mea privată, vă rog să nu vă supăraţi. Consider că e firesc ca la un moment dat viaţa să meargă mai departe, atât pentru mine, cât şi pentru tatăl copilului meu. Nu simt nevoia să justific nimic din ce se întâmplă în viaţa mea intimă, dacă se întâmplă!", a spus vedeta pentru adpm.ro.

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au despărţit la începutul anului, după 7 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta (5 ani şi jumătate).URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro