La nici șase luni după ce a fost la un pas de moarte, Lamar Odom a fost prins într-o ipostază șocantă

Khloe și Lamar / foto: Hepta

La nici șase luni de când era să moară, Lamar Odom a fost prins într-o ipostază care a șocat pe toată familia Kardashian

În urmă cu șase luni, fostul sportiv de performanță, Lamar Odom, cunoscut publicului din lumea întreagă datorită relației cu Khloe Kardashian, a fsst foarte aproape să moară, după ce a fost găsit în stare de inconștiență într-un bordel, la scurt timp după ce a luat o supradoză.

Cumnatul lui Kim Kardashian a fost salvat la timp, însă medicii nu i-au dat atunci prea multe șanse de a se reface complet. Lamar Odom a reușit imposibilul și a început din nou să vorbească și să meargă, iar ultima sa pățanie a înfuriat pe toată lumea.

Acesta a fost surprins într-un bar în timp ce bea, la numai câteva ore înainte să ajungă să petreacă Paștele împreună cu familia Kardashian.
Potrivit TMZ, Odom a mers în bar împreună cu doi prieteni și și comandat băuturi pentru grup. Cei trei au stat până după miezul nopții în bar.

Khloe Kardashian a auzit de acest incident și și-a exprimat dezamăgirea prin intermediul unui mesaj de pe Twitter: ”Urăsc acest sentiment... Fără speranță”, a scris Khloe, iar toată lumea a înțeles că este dezamăgită de ce se întâmplă cu Lamar.

Lamar Odom a fost căsătorit cu Khloe Kardashian. Aceasta a pus capăt mariajului cu basketbalistul, din cauza infidelităţii şi a dependenţei de droguri a acestuia. Cei doi au fost soţ şi soţie timp de 4 ani.

V.M

Citește și:

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro