La televizor e perfectă, dar iată cum arată abia trezită din somn! Reacţia fabuloasă a unui prezentator TV când a văzut-o pe Giulia Anghelescu nemachiată

Giulia Anghelescu este o artistă îndrăgită care arată total diferit când abia se trezeşte din somn. Un prezentator tv s-a speriat când a văzut ce imagine a postat în această dimineaţă.

Giulia Anghelescu este fără de cusur când apare pe micile ecrane, dar nu se poate spune acelaşi lucru despre momentele în care este nemachiată- Vedeta s-a fotografiat în această dimineaţă ciufulită şi fără pic de machiaj.

Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, a scăpat lavaliera când a văzut-o pe vedetă. "Vai ce m-am speriat!", a declarat el.

Vezi reacţia fabuloasă a lui Răzvan Botezatu pe www.antenastars.ro.

Celebră datorită muzicii sale

Giuliei Anghelescu a devenit mămică pentru a doua oară pe 18 aprilie 2015. Artista şi Vlad Huidu mai au împreună o fetiţă în vârstă de 3 ani, pe nume Antonia. Tot în 2012, când micuța Antonia a fost botezată, fratele mai mic al lui Șerban Huidu s-a cununat religios cu Giulia Anghelescu.

Giulia, este o cântăreață română de muzică pop. Anterior a mai făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Nu seamănă deloc cu ea! Fiul Giuliei, copia fidelă a tatălui!

VIDEO / Giulia Anghelescu se pregăteşte de botez! Ce alegere a făcut artista în materie de muzică?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro