La televizor o vedeai zâmbind şi fericită, dar ea ascundea o adevărată dramă. Oana Zăvoranu, despre perioadele dificile din viaţa ei

Acum se poate declara o femeie fericită şi împlinită, dar Oana Zăvoranu a traversat şi perioade mult mai grele, despre care a ezitat să vorbească prea mult.

A moştenit o avere impresionantă după moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu, dar Oana a avut şi zile când nu avea bani nici de un bilet de metrou. "Am avut zile când beam apă de la robinet, și cu ultimii bani am luat două candele, una pentru tata și una pentru Tutu (așa îi ziceam eu lui Zăvoranu), și m-am dus la cimitir. Iar de acolo, am sunat, cu lacrimi de jenă în gât, la o prietenă să o rog dacă mă poate duce până acasă, că era departe cimitirul (în Berceni) și nu știam să merg cu mijloacele de transport în comun, nu aveam bani de tichet”, a mărturisit vedeta într-un comentariu pe pagina de Facebook.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu este de profesie actriţă. A fost căsătorită cu cântăreţul Pepe, iar în prezent are o relaţie amoroasă cu Alex Ashraf.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Oana Zăvoranu, atacată pe INTERNET! Ce s-a întâmplat cu pagina ei de Facebook

Oana Zăvoranu, în al 9-lea cer! Anunţul pe care l-a făcut în urmă cu câteva minute: "Am reuşit să... "

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro