L-a ţinut ascuns până acum, dar nu se mai fereşte şi l-a sărutat în public! EL e iubitul Soranei!?!

+3 click pentru
galerie

Sorana a cunoscut succesul în lumea muzicală din ţara noastră împreună cu trupa A.S.I.A. © Sursa foto: Facebook

După ce lunile trecute a tot făcut publice fotografii din intimitate în care apărea alături de un bărbat, astăzi, Sorana a urcat pe internet o poză întreagă cu bărbatul iubit. Fanii i-au scris imediat, dar, deocamdată, artista nu a comentat în niciun fel supoziţiile prietenilor virtuali.

Sorana Darclee Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A., a postat pe Facebook o poză în care sărută cu patos pe obraz un tânăr brunet foarte chipeş. În timp ce ea stă la pieptul lui, acesta îşi ţine protectiv mâna în jurul taliei vedetei.

Când a urcat pe internet fotografia făcută pe plajă, artista a pus o inimioară roşie, fără niciun cuvânt. Acest lucru a stârnit o serie de întrebări şi reacţii, dar, până la redactarea acestei ştiri, ea nu a răspuns.

Cine este Sorana

Sorana Darclee Mohamad s-a căsătorit cu Paul Moga, care este un ofiţer SRI, în 2012, după 3 ani de relaţie. Din nefericire, mariajul lor nu a durat prea mult. Soţul ei a înşelat-o cu o damă de companie pe nume Betty, iar Sorana a aflat cumplita veste în mai 2014.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro