La TV spune ceva, acasă altceva! Cum o șantajează mama pe o cunoscută vedetă TV!

Este, fără discuție, una dintre vedetele TV cele mai răsfățate de apropiații ei, dar şi una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Chiar dacă are doar 25 de ani, frumoasa brunetă este „presată” de mama ei, pentru un „cadou” pe care şi-l doreşte de mult timp din partea fetei sale.

La nici o lună de când a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, Natalia Mateuţ a cedat şi a mărturisit că se simte ușor şantajată emoţional de mama ei, care îşi doreşte cu ardoare să devină bunică, cât mai repede. „Mama mă bate rău la cap să fac un copil, vom vedea dacă... Nu mă gândesc la căsătorie încă. Cred că sora mea mai mică ne va face o surpriză şi mi-o va lua înainte cu planurile astea", a declarat Natalia Mateuţ.


Faptul că mama ei îşi doreşte atât de mult un nepoţel nu este chiar atât de ieşi din comun, ţinând cont de faptul că bruneta are o relaţie de mai bine de cinci ani. „După cinci ani de relaţie este normal să se întâmple ceva... Ori o căsătorie, ori o despărţire. La noi nu s-a produs încă niciuna. Nu a venit nici inelul, dar dacă e să fie ceva, va fi. Nu mă preocupă deloc acest aspect. Iau lucrurile exact aşa cum vin”, a mai spus Natalia.

Citeşte şi:

Natalia Mateuț, nemulțumită de ziua ei! A primit un diamant, dar...nu de la cine trebuie!

”Toate fetele și-au dorit să îl sărute pe comandant și eu am reușit”. Cine este concurenta norocoasă de la ”Șerifi de România

S-au îmbrăcat în costume de pompieri, la 40 de grade Celsius. Ce au făcut concurenții de la ”Șerifi de România”: ”Sunt murat”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro