L-a uitat pe Andrei Andrei! Bruneta care i-a pus inima pe jar ”Burlacului” se pregătește de nuntă! Cu un multimilionar

A ajuns până în etapa în care putea pleca cu „Burlacul” acasă, însă ea a ales să se întoarcă în braţele fostului iubit. Iar asta se pare că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua bruneta, pentru că, de atunci, cei doi sunt nedespărţiţi, iar fericirea li se citeşte cu uşurinţă pe chip.

Ayda a fost una dintre cele mai controversate concurente din show-ul „Burlacul”, reuşind cu firea ei vulcanică să stârnească invidia, dar şi ura celorlalte concurente, care nu au stat cu mâinile în sân, ba chiar au încercat să o „saboteze”. Cu toate acestea, Ayda a ajuns până în semifinală, unde a refuzat trandafirul.


Având suficient timp de gândire, Ayda şi-a dat seama că cel de care este îndrăgostită cu adevărat este fostul ei iubit, alături de care trăieşte şi acum o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă are o vârstă fragedă, Ayda simte că el este alesul inimii ei şi priveşte încrezătoare către viitor. „Ne comportăm deja ca o familie. Mă face tot mai fericită pe zi ce trece”, a declarat Kirat Ayda, semn că focoasa brunetă se pregătește să devină, cât de curând, mireasă.


Cei doi au planuri mari de viitor şi anume să se mute într-o casă mai mare, semn că în curând vor face marele anunţ. „Urmează să ne mutăm. Locuim deja împreună, dar simţim că este cazul să ne mutăm într-o casă puţin mai mare. Suntem în pline pregătiri şi sperăm să fie totul gata cât mai repede”, a mai spus Ayda.

Citeşte şi:

Imaginile care te vor încinge mai rău decât canicula. Kirat Ayda, fosta finalistă de la "Burlacul", în bikini pe plajă. Şi-a arătat posteriorul pe internet

Aşa nu ai văzut-o niciodată! Una dintre finalistele de la "Burlacul", fără strop de machiaj!

A încercat să-l cucerească pe Andrei Andrei, dar acum dansează cu Victor Slav! Ce fostă concurentă de la "Burlacul" atentează la craii mioritici


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro