La un pas să fie săltată de poliție pentru că s-a dezbrăcat pe plajă! Imagini EXPLICITE

+6 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi a decis să se bucure de o scurtă vacanță, la soare, departe de România. Și a ales Egiptul, dorindu-și foarte mult să îmbine cultura veche a faraonilor cu momentele de relaxare de la malul mării.

”Voiam să văd piramidele încă de când eram mică. Și, în plus, m-am cam săturat de frig, așa că am plecat în Egipt”, ne-a spus Lenna. Iar după ce a văzut piramidele, artista s-a hotărât ca, timp de câteva zile, să se bucure de căldură și de soare, la plajă. Așa că, luându-și cel mai mic costum de baie din garderobă a mers la malul mării și, fără să evite, s-a așezat pe șezlong. Doar că, pare-se, Lenna și-a dorit din tot sufletul un bronz fără inesteticele urme pe care le lasă sutienul așa că, fără să se gândească prea mult,și-a dat jos parte de sus a costumului de baie.

Iar dacă până atunci egiptenii, comercianți pricepuți, păreau dispuși să îi facă toate plăcerile, să îi aducă orice suc sau orice mâncare la șezlong, au luat foc. Pentru că, ceea ce nu știa Lenna, plaja topless este interzisă în respectiva țară musulmană. Și, isterizați până peste poate de lipsa ei de inhibiții, egiptenii din preajmă au chemat, de urgență poliția. Avertizată însă din timp, Lenna a apucat să își tragă, înapoi, pe bustul impresionant lucrat de medicii esteticieni sutienul buclucaș și, astfel, a scăpat doar cu un simplu averisment. ”Era să mă salte poliția. Doar ce apucasem să îmi dau jos sutienul că a și început scandalul. Normal, l-a pus înapoi, dar chiar mi-a fost teamă că mă bagă la închisoare pentru un gest normal, întâlnit la noi în țară pe toate plajele”, ne-a mărturisit Lenna care recunoaște că băile de soare pe care le face acolo i-au fost și recomandate medical. 

Lenna, zeci de probleme de sănătate
Lenna Horvath pare să aibă, în ultimii ani, nesfârșite probleme de sănătate. Asftel, după ce a aflat că din cauza unei operații nu mai poate avea copii, vedeta a descoperit că și intervențiile estetice avute sunt problematice, ea fiind nevoită să își schimbe, de urgență, silicoanele. În plus, boala pe care o are la ochi și care a făcut-o să capete porecla de ”cântăreața cu ochi de diamant” îi dă bătăi de cap cât se poate de serioase, ea fiind nevoită să meargă pe la doctori pentru a demonstra că așa sunt ochii ei pentru a-și reînoi actele de identitate.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro