Lacrimi şi îmbrăţişări, la "Dragoste fără secrete"! "Îmi pare rău, cu mâna pe suflet"

Lacrimi şi îmbrăţişări, la "Dragoste fără secrete"! "Îmi pare rău, cu mâna pe suflet" © Captură video

Show-ul matrimonial "Dragoste fără secrete" oferă în fiecare zi întâmplări imprevizibile, învăluite într-o avalanşă de sentimente. În emisiunea de astăzi, printre multe lacrimi, totul s-a terminat într-un ropot de aplauze şi îmbrăţişări.

Nu este un lucru deloc uşor să te înhami la un drum în care eşti departe de familie sau de căile tehnologice de a lua legătura cu persoanele dragi. Chiar şi să le auzi vocea, să vezi o imagine, tot îţi ridică semnificativ moralul, dar în lupta pentru marele premiu, apartamentul, trebuie să faci sacrificii, iar astfel de "momente glorioase" sunt rare.

A simţit-o pe pielea sa concurenta Alexandra, partenera lui Cristi, care plânge de două zile. Dorul de părinţi şi atacurile concurenţilor din jur pun o presiunea prea mare pe umerii săi. Cea care a fost cea mai vehementă a fost doamna Nicoleta, mama lui Cătălin, care a pus-o la perete pe Alexandra, în nişte termeni deloc amicali, spre susprinderea celorlalţi concurenţi. Laurenţiu a ţinut să puncteze acest lucru: "Mă aşteptam la doamna Nicoleta, o persoană trecut bine de 40 de ani, să aibă altă reacţie. Să aibă mai mult autocontrol".

Doamna Nicoleta a recunoscut că a greşit şi a simţit nevoia să-şi mai ceară scuze încă o dată: "Mi-am cerut scuze şi personal, şi direct şi indirect. Nu m-am putut controla, au fost prea multe. Dacă trebuie, îmi mai cer scuze încă o dată. Îmi pare rău că am avut acea ieşire, chiar dacă am o vârstă nu am putut să mă controlez", a spus Nicoleta.

Reacţia Alexandrei a fost una plină de dragoste şi iertare, strânind aplauzele celorlalţi concurenţi: "Eu aş vrea să îi cer o îmbrăţişare doamnei Nicoleta". Înţelepciunea doamnei Nicoleta a ieşit la suprafaţă, într-un final, dar mai bine "mai târziu, decât niciodată", reacţia ei fiind una care-i arată vârsta, implicit experienţa de viaţă: "Cu mare drag. Chiar îmi pare rău. Eram atâta de frustrată. Iartă-mă dacă te-am supărat. Am şi eu o vârstă şi nu mai am răbdare. Mulţumesc frumos. Îmi pare rău, cu mâna pe suflet",a răspuns Nicoleta.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest