Lacrimi şi îmbrăţişări, la "Dragoste fără secrete"! "Îmi pare rău, cu mâna pe suflet"

Lacrimi şi îmbrăţişări, la "Dragoste fără secrete"! "Îmi pare rău, cu mâna pe suflet" © Captură video

Show-ul matrimonial "Dragoste fără secrete" oferă în fiecare zi întâmplări imprevizibile, învăluite într-o avalanşă de sentimente. În emisiunea de astăzi, printre multe lacrimi, totul s-a terminat într-un ropot de aplauze şi îmbrăţişări.

Nu este un lucru deloc uşor să te înhami la un drum în care eşti departe de familie sau de căile tehnologice de a lua legătura cu persoanele dragi. Chiar şi să le auzi vocea, să vezi o imagine, tot îţi ridică semnificativ moralul, dar în lupta pentru marele premiu, apartamentul, trebuie să faci sacrificii, iar astfel de "momente glorioase" sunt rare.

A simţit-o pe pielea sa concurenta Alexandra, partenera lui Cristi, care plânge de două zile. Dorul de părinţi şi atacurile concurenţilor din jur pun o presiunea prea mare pe umerii săi. Cea care a fost cea mai vehementă a fost doamna Nicoleta, mama lui Cătălin, care a pus-o la perete pe Alexandra, în nişte termeni deloc amicali, spre susprinderea celorlalţi concurenţi. Laurenţiu a ţinut să puncteze acest lucru: "Mă aşteptam la doamna Nicoleta, o persoană trecut bine de 40 de ani, să aibă altă reacţie. Să aibă mai mult autocontrol".

Doamna Nicoleta a recunoscut că a greşit şi a simţit nevoia să-şi mai ceară scuze încă o dată: "Mi-am cerut scuze şi personal, şi direct şi indirect. Nu m-am putut controla, au fost prea multe. Dacă trebuie, îmi mai cer scuze încă o dată. Îmi pare rău că am avut acea ieşire, chiar dacă am o vârstă nu am putut să mă controlez", a spus Nicoleta.

Reacţia Alexandrei a fost una plină de dragoste şi iertare, strânind aplauzele celorlalţi concurenţi: "Eu aş vrea să îi cer o îmbrăţişare doamnei Nicoleta". Înţelepciunea doamnei Nicoleta a ieşit la suprafaţă, într-un final, dar mai bine "mai târziu, decât niciodată", reacţia ei fiind una care-i arată vârsta, implicit experienţa de viaţă: "Cu mare drag. Chiar îmi pare rău. Eram atâta de frustrată. Iartă-mă dacă te-am supărat. Am şi eu o vârstă şi nu mai am răbdare. Mulţumesc frumos. Îmi pare rău, cu mâna pe suflet",a răspuns Nicoleta.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro