Lacrimi la "Acces Direct"! Primele declaraţii ale avocatului Daniel Ionaşcu, după operaţie! A văzut moartea cu ochii: "Gândul că poate mâine nu ne mai vedem, era absolut posibil!"

+3 click pentru
galerie

Lacrimi la "Acces Direct"! © captura video

Avocatul Daniel Ionașcu a suferit un accident grav de mașină şi a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost operat.

Daniel Ionașcu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta s-a ales cu multiple leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț, accidentul având loc pe Autostrata A1, la km 32.

Mașina avocatului Daniel Ionaşcu a fost distrusă în totalitate, dar starea acestuia este stabilă şi el se află în afara oricărui pericol.

În cadrul emisiunii "Acces Direct", Daniel Ionaşcu a făcut primele declaraţii, moment în care Mara Bănică a izbucnit în lacrimi.

"Vreau să vă spun că vă văd de pe un pat de spital... în România sunt medici de excepţie, mă plec cu plecăciune în faţa medicului Ioan Lascăr, nu credeam că există o intervenţie atât de rapidă, România are viitor. Vreau să vă fac o mărturisire, venind pe targă, într-o salvare, de la kilometrul 32 spre spitalul de urgenţă din Capitală... mi-am amintit obiectivele de la "Acces Direct", ce înseamnă să ai în faţă 1, 2 milioane de oameni... Eşti cineva, pentru că spui, pentru că ai prilejul... Mi-am dat seama într-o clipă cât de zădarnic poate fi totul şi cât de important e să nu avem gândul acesta, ci gândul că poate mâine nu ne mai vedem, ceea ce era absolut posibil. Nu cred în această clipă că noi nu ne vom mai vedea, vreau să vă spun tuturor celor de la "Acces Direct" simplu şi clar că vă iubesc pe viaţă din toată inima mea, îmi dau lacrimile că nu sunt acolo." a fost declaraţia emoţionantă a lui Daniel Ioneşcu.

Mara Bănică şi Camelia Mitoşeru au izbucnit în lacrimi la auzul acestor cuvinte încărcate de emoţie.

"Ne-ai speriat foarte tare, eu te iubesc sigur, fără anestezie." a spus Mara Bănică.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro