VIDEO / Lasă cu gura căscată toată suflarea masculină, dar nu reuşeşte să scape de un... complex! Ana Mocanu vrea să se tuneze... iar

Ana Maria Mocanu este una dintre cele mai frumoase femei din România şi una dintre cele mai râvnite burlăciţe, dar cu toate acestea, mai are totuşi un complex de care nu reuşeşte să scape, cu toate că petrece extrem de mult timp în sala de fitness.

După ce şi-a mărit bustul, Ana Maria Mocanu a reuşit să intre şi mai mult în vizorul masculilor din România, prin formele apetisante pe care le afişează cu mândrie. Mereu atentă la felul în care arată, asistenta păcătoasă petrece destul de mult timp în sala de fitness, unde se antrenează din greu pentru a avea un corp cât mai bine definit.


Focoasa roşcată s-a lăsat cu greu convinsă să îşi opereze sânii, chiar dacă mai apelase la mâinile pricepute ale medicilor esteticieni pentru mărirea buzelor. Acum, când a văzut cât de bine se simte după intervenţie, Ana şi-a dat seama că mai are un complex de care nu poate scăpa sub nicio formă şi a lăsat de înţeles că s-ar mai lăsa încă o dată pe mâinile dibace ale medicilor. „O să lucrez ceva la zona fesieră”, a declarat asistenta păcătoasă, explicând că urmează să suporte şi un implant de silicon în acea zonă.


Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. A devenit cunoscută în momentul în care a devenit asistenta emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1. Valentin Burada, bărbatul de care Ana Mocanu părea să fie îndrăgostită nebuneşte, este un prosper om de afaceri din Buzău. Cei doi s-au despărţit pe 20 noiembrie 2015, la trei luni de relaţie, iar acum cei doi sunt în „tratative”.

Foto: Radu Munteanu

Citeşte şi:

VIDEO / Albă-neagră! Daniela Crudu şi Ana Mocanu, dans PROVOCATOR în platoul "Un Show Păcătos"

VIDEO / Atmosferă încinsă la "Un Show Păcătos"! Daniela Crudu, fără sutien și cu un decolteu URIAȘ

FOTO&VIDEO / Ana Mocanu, GOALĂ la duş! Imaginile care au înfierbântat pe toată lumea


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro